تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

روغن های صنعتی کدامند؟

روان کار ها و یا به اصطلاح امروزی «روغن صنعتی»، ماده ای هستند که اصولا به طور ارگانیک جهت کم شدن اصطکاک میان سطوح در تماس متقابل به کار برده می شود که در آخر گرمای به وجود آمده زمان حرکت سطوح را کم می کند. همین طور امکان دارد توان انتقال نیرو، حمل ذرات خارجی یا گرم کردن یا خنک کردن سطوح را داشته باشد. ویژگی کاهش اصطکاک، به روانکاری مشهور است.

کاربرد روغن صنعتی

روغن های صنعتی به غیر از اینکه برای ماشین آلات صنعتی بزرگ و چرخ دنده ها به کار برده می شود، برای خیلی از مقاصد دیگر هم به کار برده می شود. موارد دیگری مثل روغن های چربی برای پیشگیری از چسبیدن مواد اولیه ی تولیدات صنعتی بسیار به کار برده می شوند.

همین طور از استفاده دیگر آن را می توان به استفاده های زیستی انسان، در ارتباط با ساخت که بیشتر جهت کم شدن اصطکاک و کمک به کارکرد بهتر و کارآمد یک مکانیزم است اشاره کرد. شما با خرید روغن صنعتی این امکان را دارید که با پرداخت وجه برای یک کالا به چند هدف دست یابید .بخاطر کم بودن قیمت روغن هیدرولیک و روغن های صنعتی نسبت به دیگر موارد همچنین کاربرد و کیفیت و کارایی بالایی که دارند این روغن ها مورد استقبال همگان هستند.

همچنین بخوانید: انواع روغن هیدرولیک

انواع روغن صنعتی

انواع روغن های صنعتی

همان گونه که پیشتر ذکر کردیم روان کننده ها جهت کاهش اصطکاک موجود بین سطوح در بخش متحرک به کار برده می شوند. یکی از عظیم ترین تصورات اشتباهی که رایج است این است که تمامی روان کننده ها یکی هستند چرا که آن ها کارکرد شبیه به هم دارند، اما تمامی روان کننده ها و یا به اصطلاح دیگر روغن های صنعتی یکی نیستند.

زمانی که با خود می اندیشید که روغن های صنعتی مناسب برای شما کدام یک امکان دارد است از پیش بدانید که ویسکوزیته مربوط، با اهمیت ترین خصوصیت جهت دستیابی به روغن های مورد استفاده است. اما روغن های زیادی وجود دارند که دارای درجه و ویسکوزیته شبیه هستند. برای مثال SAE 50 ضخیم تر است، در اصل آنها همان ویسکوزیته هستند اما کاملا برای درجه ی مصرفی شما فرق دارند. حتی در صورتی که یک روانکار با قیمت یک روغن صنعتی یکسان باشد، برای مقاصد مشابه تولید می شوند ( از لحاظ کارکرد و ویسکوزیته) ، ساختار آنهاست که سبب می شود آنها برای کارکردهای خاص متفاوت و اثر گذار باشند.

ساختار افزودنی هر گونه روان کننده و یا روغن صنعتی تفاوت زیادی میان انواع صنعتی و خوردو به وجود می آورد. روغن های صنعتی در برابر فشار های صنعت قرار دارند: محیط های پرفشار با تماس منظم با آلاینده های مثل خاک و آب هستند. در اصل، فشار بالا به روان کننده ویژه ای نیاز دارد که در زمان کار، سطح مناسبی از ضخامت میان سطوح دنده ها به وجود اورد و تعاملی میان دنده ها ایجاد کند . روغن های صنعتی باید ضمن تحمل روغنکاری برای ماشین های دارای حالت روان، قادر به تحمل این شرایط باشند.

همچنین بخوانید: تولیدکنندگان روغن های صنعتی و مواد شیمیایی

انواع روغن صنعتی

روغن های گیربکس مصنوعی

روغن های گیربکس مصنوعی بی مواد افزودنی در فشار شدید، در شرایط مواد افزودنی فشار قوی پیشنهاد نمی شوند، از به وجود آمدن سایش محافظت می کنند.

روغن های پلی گلیکول

روغن های صنعتی پلی گلیکول مایعات غیر نفتی می باشند و به طور بالقوه این امکان را دارند در تعدادی از استفاده های صنعتی محافظت یکسان و یا بهتری را عرضه کنند. این میتواند از چرخ دنده های بسته شده تا یاتاقان ها و کمپرسورها فرق داشته باشد. روغن های صنعتی پلی گلیکول هیچ خطری برای برنز، مس یا اجزای برنجی وسایل به وجود نمی آورد ، اما آن ها برای استفاده با چرخ دنده های تولید شده از آلیاژ برنز آلومینیومی توصیه نمی شوند.

روغن های مرکب

روغن های صنعتی دنده مرکب اصولا با چرخ دنده های کرم صنعتی به کار برده می شوند ( ترکیبی که پیچ با دنده مشبک می شود ) که به روان کننده ویسکوزیته بالاتری احتیاج دارند. روغن های دنده ای ترکیبی با 4-6 درصد اسید چرب بلند یا مصنوعی جهت تقویت روانکاری طراحی شده اند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: یک شنبه 19 بهمن 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com