کانکس یک سازه پیش ساخته محکم است که در شرایط مختلفی از آن استفاده می شود. به صورت کلی این سازه برای اسکان موقت بسیار عالی بوده و اکثرا با همین هدف ساخته می شود. برای اینکه کانکس به خوبی در محل مورد نظر خود نصب شود باید کف سازی به صورت حرفه ای انجام شود.
در صورتی که فرایند کف سازی به خوبی انجام گیرد، عمر مفید کانکس نیز بالاتر رفته و تا سال های زیادی می توان از آن بهره برد. برای داشتن یک کانکس ویلایی درجه یک باید کف سازی به خوبی انجام گیرد. برای اینکه بیشتر با این موضوع آشنایی پیدا کنید، نحوه کف سازی کانکس را به صورت ویژه بررسی می کنیم.
اصول کفسازی کانکس
بسیاری از افراد فکر می کنند که در یک کانکس فقط دیوارها و سقف ها دارای اهمیت هستند. این در حالی است که قسمت کف کانکس دارای اهمیت بسیار زیادی است که معمولا افراد از آن غافل هستند. از آنجایی که عبور و مرور افراد بر روی زمین انجام می شود، میزان اصطکاک و فشار بر روی کف کانکس بسیار زیاد است.
از همین رو کف کانکس باید به گونه ای ساخته شود که تحمل این فشار و اصطکاک را داشته باشد. در ابتدا تخته های چندلایی به عنوان یک بخش مهم از کف کانکس ساخته می شوند و در آن نصب می گردند. ضخامت این تخته ها چیزی حدود ۱۸ میلیمتر است و خوشبختانه خاصیت ضدآب دارد.
در نهایت یک لایه پی وی سی به عنوان بیرونی ترین لایه کف قرار می گیرد و کار به اتمام می رسد. همانطورکه می دانید پی وی سی یک ماده ضد رطوبت و ضد آتش است و در برابر عوامل محیطی بسیار مقاوم می باشد.
میزان کارایی این ماده باعث شده تا بخش مهمی از ساختار کف کانکس با استفاده از آن ساخته شود. این لایه پی وی سی ضخامتی در حدود سه میلیمتر دارد و به عنوان یک روکش پلاستیکی قرار داده می شود. این روکش از لحاظ ظاهری شباهت بسیار زیادی به پارکت ها دارد. البته ناگفته نماند که پارکت ها از جنس چوب هستند و قیمت آن ها نیز از کفپوش ها بیشتر می باشد.
برای اینکه کانکس به خوبی در جای خود محکم شود باید عملیات تسطیح و زیرسازی از قبل انجام شود. هر چقدر که این تسطیح بهتر انجام شود، عمر مفید کانکس نیز بیشتر شده و مدت زمان بیشتری از آن بهره خواهید برد.
ادامه مطلب |